zondag 16 oktober 2011

Zaterdagavond tv avond

Wat heb ik gisteren avond weer hard gelachen om wat er allemaal voor programma’s op rtl 4 komen. Vooral Ushi en the family, waarin Wendy van dijk verschillende typetjes speelt. Erg lachen. Ze heeft nu weer nieuwe karakters. De Limburgse familie Leenders. Dochter moeder en oma. De 3 generaties. Wendy van dijk kan dit echt perfect nadoen. Oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo.  Naast deze heeft ze in voorgaande seizoenen ook nog andere typetjes nagedaan. Ze wordt dan helemaal verbouwd, krijgt een nieuwe huid, nieuw gebit zodat je niet ziet dat Wendy het is.
Vandaag gaat dochter Bo, Herman den Blijker (een beroemde kok) leren paardrijden. Het paard van Herman begint dan te rennen en die van bo gaat automatisch ook harder waardoor ze eraf vallen en dit een hilarisch moment op levert omdat Herman doodsbang is voor die beesten. Het moment waarop ze dan laat merken dat Wendy het is word er altijd gezegd hoe kan ik hier nou in trappen je hebt me weer te pakken.  Herman vond het retehoerestoer.
Ook neemt ze met ushi de gebroeders schleck in de maling. Als Ushi zijnde interviewt ze beroemdheden en aan het einde laat ze dan een foto zien met de beroemdheden en wendy van dijk erop. En dan haalt ze haar pruik en tanden er uit en is het weer lachen geblazen. Ook de vragen die ze stelt als ushi is echt hilarisch. Kan je om blijven lachen!

Door Anniek van Pelt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten