dinsdag 18 oktober 2011

De sims 3

Er komt weer een nieuwe sims 3 aan, de sims 3 beestenbende. Dit uitbreidingspakket zorgt ervoor dat je huisdieren kunt hebben.
Maar wat is de sims 3 nou eigenlijk? Het is een spel waarin je poppetjes kunt besturen zoiets noem je een simulatiespel. De sims 3 is het vervolg op de sims 1 en de sims 2. De sims 3 is alleen veel en veel uitgebreider en ziet er qua uiterlijk ook veel mooier uit dan de eerste 2 versies van de sims. In het spel kun je sims maken, virtuele mensen creƫren, hun huizen bouwen en inrichten en ze de dagelijkse dingen in het leven laten doen. Je kunt je eigen poppetje van top tot teen samenstellen en weten hoe deze eruit ziet. Je kunt ze banen geven, maar ook gewoon thuis op de kinderen laten passen als je dat zou willen. Alles is mogelijk. Van politieagent tot musicus. Alle kanten kan je op. Er zijn ook veel verschillende uitbreidingspakketen van de sims. Zo heb je de sims 3 wereldavonturen, ambities, na middernacht, levensweg en beestenbende waarvan de releasedatum 20 oktober is. Ook heb je nog accessoirespakketten.
  Het is een erg verslavend spel, al zeg ik het zelf, wij thuis hebben echt alle sims 2 en sims 3. Het wachten is alleen nog op de nieuwe, kan niet wachten tot die uit is. Je kunt hierbij dan je huisdieren verzorgen.  Lijk wel een klein kind als je er zo over praat, maar het is zeker de moeite waard. Veel mensen kijken je raar aan als je zegt dat je nog de sims speelt maar het spel is gewoon super leuk. 

Door Annie(k) van Pelt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten