dinsdag 18 oktober 2011

Innovator Apple

Wat wil ik ‘m graag hebben.. de iPad. Jammer genoeg laat mijn budget het niet toe, anders had ik de iPad zeker wel besteld! En ik ben niet de enige. Ondertussen is heel Europa massaal aan de iPad. En omdat iedereen zo lovend is over het tablet wilde Sanoma Media onderzoeken in hoeverre de iPad gebruikt wordt en of er verschillen zijn tussen de belangrijkste Europese landen.
In Nederland is het inmiddels een trend om de iPad in je bezit te hebben. Waarom ook niet eigenlijk. Het is een handig dingetje met een batterij die gerust een halve dag meegaat. Duizenden mensen uit Nederland, België, Duitsland, Finland, Rusland en Hongarije hebben een enquête ingevuld en hieruit blijkt dat het Europese iPad gebruik vergelijkbaar is met de Nederlandse trend. Alleen Rusland steekt er met kop en schouders boven uit, hier wordt het tablet nog veel intensiever gebruikt en soms hebben de Russen zelfs 4 iPads per gezin!
Verder heeft het gebruik ervan ook nadelen voor het gebruik van andere apparaten. De desktopcomputer of de mobiele telefoon wordt minder gebruikt nu de iPad aan de macht is. Alleen in de privé sfeer domineert de iPad, op het werk wordt nog steeds de laptop het meest gebruikt.
Met dit goede nieuws kunnen we concluderen dat ook het gebied van tablets op de markt gedomineerd wordt door Apple!

Door Madame Damoiseaux

Geen opmerkingen:

Een reactie posten